Referenties

Toen ik bii Acuut Zorg kwam wonen in Best, had ik een heftige tijd achter de rug. De verhuizing naar Best, de duidelijkheid van begeleiding en de structuur die ik daar had, heeft ertoe geleid dat ik vandaag de dag een geweldig mooi appartement heb waar ik met veel trots woon. Bij Acuut Zorg ben ik begonnen op het nulpunt en ben ik een mens, en niet een nummer.

Een Client

Jordy is een snelle denker met een heldere, duidelijke visie op de brede zorgmarkt. Hij combineer creativitieit en innovativiteit met ondernemerslef en hij heeft het hart op de goede plaats. Dit maakt hem krachtig en een waardevolle partner in de samenwerking met hem.

Acuut Zorggroep - Johan Vogels
Johan Vogels

Jordy bezit een bijzondere mix aan kwaliteiten die nodig zijn om een nieuw initiatief binnen de hulpverlening boven het maaiveld uit te trekken. Hij ziet welke groep binnen de bestaande zorg buiten de boot valt en heeft hier visie op ontwikkelt. Hij kent deze groep, hun problematiek en heeft daarbij een oprechte betrokkenheid. Hij is een authentiek persoon met een breed netwerk. Hij heeft bijzondere kwaliteiten van ondernemerschap waardoor het hem lukt om door het bolster van bestaande instituten heen te breken en een geheel eigen zorgsysteem voor een moeilijke groep te verwezenlijken.

Acuut Zorggroep - Joanne Alting
Joanne Alting

Jordy en ik hebben samen een groep kinderen van 5 tot 13 jaar begeleid. Het (vaste) team was niet volledig en Jordy en ik hebben daar voor enkele maanden ingevallen. De groep was aardig ontspoord en aan ons de taak om orde op zaken te stellen en het team te ondersteunen.

Van het begin liet Jordy zijn sterke kant zien en werden er duidelijke afspraken gemaakt. Jordy was kort, bondig en zeer duidelijk. Er was een duidelijke balans tussen regels en gezelligheid creeren op de groep. De kinderen keken altijd uit naar de volgende dienst met Jordy. Als collega was het ook altijd een plezier om met Jordy te werken. Er was altijd tijd voor overleg om duidelijkheid te creeren voor de kinderen en ik vind dat hij altijd zeer methodisch en pedagogisch werkt.

Ik wil Jordy daarom ook aanraden voor iedereen die met kinderen werkt of die eraan denkt om van een van de services van Acuut zorg te gaan gebruiken.

Acuut Zorggroep - Danny Pantekoek
Danny Pantekoek

Ik ken Jordy nu enkele jaren en werk deze jaren ook met hem samen.  Jordy is een hard werkende ondernemer en professional in de zorg. Zijn baanbrekende en genuanceerde kijk op de zorg maakt Jordy en zijn onderneming Acuut Zorg uniek. Jordy is persoonlijk en zakelijk een grote meerwaarde in mijn netwerk.

We zullen nog veel van hem horen in zorgland, want Acuut Zorg is een antwoord op een vraag die al geruime tijd onbeantwoord is gebleven.

Acuut Zorggroep - Rob de Munck
Rob de Munck